telefon: +34 950 617 518
mobil: +34 678 034 651
NextStopAlmeria email: info@nextstopalmeria.com
web: www.nextstopalmeria.com

Fuldt møbleret lejlighed med 2 soveværelser, garage og pool –Garrucha  

Beliggende i udkanten af byen, kun 200 m fra strandpromenaden, finder vi denne by lejlighed med nem adgang til alle faciliteter og traditionel spansk livsstil.

Garrucha er en travl by bygget op omkring havnen, der er hjemsted for fiskerbåde, der dagligt bringer deres fangst ind og sælger den fra kajen, industrihavn, og en stor lystbådehavn.

Strandpromenaden (Paseo) har mange barer og restauranter, hvor du kan prøve den verdensberømte specialitet Garrucha røde rejer, der er anerkendt af mange prestigefyldte kokke og anses for at være et af de mest lækre skaldyr i Middelhavet.

De fabelagtige gyldne sandstrande, gademarkeder, lokal kultur og fester, er alle med til at skabe en vidunderlig atmosfære, der virkelig har bevaret sin spanske identitet.

Den 75m² store lejlighed med aircondition, sælges fuldt møbleret og består af en stue og køkken i åben plan og en entré som giver adgang til de 2 soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse.

Stuen er lys, og har en dør der fører til den overdækkede terrasse, og køkkenet - selvom det er kompakt - er fuldt udstyret og praktisk.

Begge værelser har indbyggede skabe og lofts ventilatorer og det primære soveværelse har terrassedøre til terrassen. Badeværelset har badekar med bruser, toilet og håndvask.

Lejligheden har del i tagterrassen og swimmingpoolen. Fantastisk udsigt og solskin hele dagen. Endelig er der en elevator fra den underjordiske parkeringsplads til lejligheden.

Specifikationer

Til Salg

Garrucha

NSA Ref.: GAMW

2 Soveværelser

1 Badeværelser

Udnyttet areal : 75 m2

Garage : 11m2

Pris : 89950 €

EPC

Ejendomsværdiskat (årlig) : 180 €

Postnummer : 04630

Billedgalleri

gamw_02.jpg
Outside of the building

gamw_03.jpg
Outside of the building

gamw_04.jpg
Entrance to the building

gamw_05.jpg
Roof top swimming pool

gamw_06.jpg
Views from the solarium

QR Kode


Scan kode med mobil app


Copyright 2008-2024 © Next Stop Almeria. Todos los derechos reservados. Next Stop Almeria es totalmente compatible con el Decreto 218/2005 y la protección de datos de conformidad con La Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal.